Egy napos műtéti ellátási háttér:

Duna Medical Center Magánkórház, Budapest – www.dunamedicalcenter.org

A Duna Medical Center 2015. júliusában nyílt meg, mint az ország első világszínvonalú komplex magán-egészségügyi intézménye. A minden igényt kielégítő műtőblokkban kiváló és elkötelezett szakemberek által végzett ellátás magas színvonalú és a betegek modern, kényelmes környezetben kapják meg a szükséges kezelést.
2020-ban várható a kórház új épületének átadása és üzemeltetésének elindulása, amikor a medicina legtöbb ágát felvonultatóan a kórház az ország legnagyobb magánintézményévé válik.

Egynapos Sebészeti Centrum, Budaörsi Egészségügyi Központ, Budaörswww.budaorsmed.hu

A legelső egy napos ellátási centrumok egyike, vezető intézmény az egy napos ellátás szervezésében és működtetésében. Nőgyógyászati műtéteket kijelölt napokon végez. Nőgyógyászati endoszkópos műtétek havonta 1-2 alkalommal, kijelölt napokon, általában pénteken vannak. A kivizsgálásban segítséget tudnak biztosítani. Műtétet megelőzően a járóbetegellátás keretében anaesthesiológiai orvosi konzilium biztosított, de kötelező is. Az intézmény igénybe vételének feltételeit, továbbá az előjegyzést a rendelésen egyeztetjük.