Fekvőbeteg intézeti háttér

Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai részleg – www.noi1.semmelweis.hu

Az egyetemi klinika kiemelt színvonalú lehetőségeket biztosít. Az általunk történő előjegyzéssel lehetőség van a betegeink ellátására mind nőgyógyászati, mind szülészeti vonatkozásokban.

Magas szintű szakmai, többek között anaesthesiológiai, újszülöttellátási háttér, szervezett csapatmunka, barátságos munkatársak, jó műszerezettség, kontrollált működés, kialakított infrastruktúra jellemzi.

A klinikán van a nőgyógyászati endoszkópos műtétek egyik kiemelkedő hazai központja. A szülészeti ellátásban a progresszivitás legmagasabb szintjét tudja biztosítani.

Felvételre az előjegyzést a rendelésen egyeztetjük. Sürgősség esetén is igénybe vehető, az akut ellátásra vonatkozó szabályozások szerint.

Duna Medical Centerwww.dunamedicalcenter.org

A Duna Medical Center olyan magán-egészségügyi intézmény, amely programozott műtéti beavatkozásokat és kezeléseket biztosít szinte valamennyi orvosi szakterületen, így nőgyógyászatban is. Az épülő új kórház a Duna Medical Center már működő szakrendeléseihez és sebészeti központjához hasonlóan modern felszereléssel segíti a betegek gyógyulását és az orvosok munkáját. A Duna Medical Center kórháza magán finanszírozású, ill. magán-egészségügyi biztosítással rendelkező betegeket fogad majd.